Вітаємо з Ювілеєм!!!

Благочинний - протоієрей Олександр Карпюк
протоієрей Олександр Карпюк

У 18-ту неділю після п’ятидесятниці, 12 жовтня настоятель нашого храму відзначав поважний ювілей – 45 років з дня народження.

В цей день до Мізоча прибув Високопреосвященніший Варфоломій, митрополит Рівненський і Острозький, який очолив Божественну Літургію.

Також, в цей день, до храму завітали священики інших парафій та багато прихожан нашого храму.

Під час Літургії Владика виголосив молитву за мир в Україні.

Після літургії всі присутні помолилися за здоров’я отця Олександра, за здоров’я всіх воїнів, які знаходяться на полі брані, захищаючи нашу державу, наше селище та кожного із нас.

По завершенні молебню Владика виголосив невеличку проповідь. Також до нашого храму Високопреосвященніший Варфоломій, люб’язно погодився привезти ікону Преподобного Кукші Одеського з частинкою мощей, щоб всі бажаючі змогли прикластися та помолитися, а 14 жовтня ікона вже відправилася у село Глинськ.

Всі присутні привітали свого настоятеля з днем народження та побажали многая літа, а Владика вручив протоієрею Олександру за усердні труди – орден Почаївської ікони Божої Матері та побажав Йому доброго здоров’я, допомоги Божої в нелегкому священицькому служінні та довгих років життя.

Настоятель подякував усім за привітання та теплі слова на свою адресу.

Прочитати житіє преподобного Кукші Одеського можна  тут!

(66)

Статья написана Admin1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів